Seneste nyt

Amazing Chiwa 

Seneste nyt

1/7 2020


Så kom Garma i løbetid - og vi regner med at hun skal have sit nok sidste kuld hvalpe medio september.


Hun skal parres med:


Hannens navn  Buddha's Zanskar

HD status A

PL 0

DNA test PLL status Fri

DNA teat PRA status Fri

DNA test RCD4 status Fri

DNA test CCL status Fri

Udstillingsresultat/avlsgodkendelse  DKCH, KlubCH, NordJV2016 og KLBTW19


Så vi regner med nogle flotte hvalpe - så kunne en tibbehvalp være en mulighed - så kontakt os
15/2 2020


Så er næsten alle hvalpene flyttet til gode hjem. Vi har dog beholdt en - så nu har vi 2 tibber.


14/12 2019


Så kom der 5 dejlige hvalpe. 2 Tæver og 3 hanner. De er så fine allesammen.


20/10 2019


Garma har nu værest på besøg ved Int.  NL. DK. Ch Abousir Ben Mazar-I-Sharif, der er Hanne Mathiasens flotte hanhund. Vi håber på hvalpe ca den 18. december 2019.


23/10 2018.


Tiden går hurtigt - så nu er de 2 små pus flyttet hjemmefra


23/8 2018


Så kom der 2 velskabte hvalpe til verden. 2 tæver, der er meget fine. Maj-Britt - Khelas ejer nåede at komme og være med til fødslen.Se lidt billeder under Hvalpe.27/6 2018.


Så lykkedes det at få sat et stævnemøde mellem Khela & Garma i stand. Det gik rigtig godt, så vi håber på et kuld hvalpe ca den 28. august 201824/2 2018


Vi håber på at få et kuld hvalpe på Garma ca. 1. september 2018


Garma skal på besøg ved den dejlige han ANewKehla, der bor ved Maj-Britt Christensen. Se mere om Khela på Maj-Britss hjemmeside her.

Hvis du er interesseret i en tibetanerhvalp - så ring eller skriv endelig til os.
12/2 2016


Så har de sidste hvalpe forladt Haveløkken. Der er lidt stille lige nu


28/1 2016


Vores hvalpe har det rigtig godt - stadig en tæve og han til salg - se forsiden


26/12 2015


Det går rigtig fint med de små. De trives og vokser dag for dag. Garma er en rigtig god mor, der passer hvalpene så flot.


08/12 2015


Så fødte Garma 4 dejlige hvalpe. 3 Hanner og en tæve. Dejlige velskabte hvalpe.


15/11 2015


Nu vokser maven på Garma - så vi er spændte på hvor mange der er.


11/10 2015


Garma har nu værest på besøg ved Int.  NL. DK. Ch Abousir Ben Mazar-I-Sharif, der er Hanne Mathiasens flotte hanhund. Vi håber på hvalpe ca den 13. december 2015.


18/1 2014


Så er Garma begyndt at gå i "skole". Det foregår på det nærliggende militærområde, hvor hun og 10-15 klassekammerater mødes hver søndag. Det er skønt for hende at være sammen med andre hunde, og hun nyder at lære, eller måske elsker hun bare godbiderne :)


26/12 2013


Julen er nu ovre og alle hvalpene har fejret jul ved deres nye familier. Den ene hvalp, Garma, er blevet boede hos mor Despa, og de leger adkillige gange om dagen, og hygger sig i hinandens selskab. De andre 4 hvalpe har det fantastisk i deres nye familier.


22/11 2013


Nu er alle hvalpene blevet hvalpetestet, og de har alle et sundt og roligt temperament. De er nu enormt livlige, og leget enormt meget med deres mange stykker legetøj. Deres farverige stoftunnel er især en sund udfordring.

Snart får hvalpene dog nye hjem, og de sidste billeder kommer på søndag, og vi kan glædes over 8 fantastiske uger.

29/10 2013


Hvalpene er nu allerede 4 uger, og derfor store nok til at komme ind i den skønne løbegård inde i stuen. I starten var de vaklende på benene, men lyn hurtigt lærte de at styre de små ben, og nu farer de rundt, og leger ivrigt med hinanden.

Den fasteføde er også kommet frem, og små snuder smurt ind i grød er nu ikke til at stå for.

15/10 2013


Så går det stærkt! Hvalpene fik i går aftes øjne, og vægten har ligeledes rundet de 500 gram. De skal nu til at udforske verden, og overvejelserne om deres hundegård inde i stuen er gået i gang.

De er alle sunde og raske, og Despa nyder at ligge i kurven med dem.


Husk nu at se de seneste billeder i galleriet...

2/10 2013

Nu har Despa født, og det blev til 5 dejlige, små sorte hvalpe. 4 tæver og 1 han ligger nu hos deres kære mor, og er i fuld gang med at gå til patten. Glæde jer til at se nærbilleder af dem. Her får I dog lige det første billede af den ny flok.


Se billeder her

1/10 2013

I går aftes faldt Despas temperatur til 36.6, og dermed ville hun skulle føde inden for et døgn.

Så lige nu tuller mor Dorte og Despa rundt i huset, hvor Despa bygger redder overalt, både i flere soveværelser og i haven.

Hun er dog nu ved at falde til ro i sin kasse, hvor fødslen forhåbenlig snart finder sted.

Så snart hvalpene er kommet til verden skal vi selvfølgelig nok dele billeder med jer her på siden

 

 


25/8 2013

Vi venter nu i spænding på at se Despas tykke mave, da vi har nu set tegn på at hun er gravid. Morgenkvalme :-), mindsket appetit, røde brystvorter, etc. er allerede observeret. Derfor glæder vi os til hvalpe først i oktober, og forhåbenligt bliver det et dejligt stort kuld.


                                                                                                               2/8  2013

Despa er nu netop blevet parret i den tyske by Düsseldorf. Den dejlige han, Bingu, var en hund lige efter Despas hjerte. Det fine par kan ses på billedet nedenfor, og vi må nu bare vente spændt om parringen har båret frugt.


Se flere detaljer om Bingu under Hvalpe


3/2 2013

Så har vi besluttet at Despa måske skal have hvalpe senere i år (forhåbentlig til sommer). Hun er nu 5½ år gammel og havde hendes 1. kuld i efteråret 2010. Se nedenunder - og under hvalpe.


Vi har ikke fundet den kommende far endnu, men arbejder på sagen


24/8 2010

Så er der lidt billeder af Despas hvalpe - 1 dag gamle:


23/8 2010

Despa har i dag født 3 velskabte flotte hvalpe. Vi glæder os til at lægge billeder ud her hurtigst muligt.


4/8 2010

Så er Despa blevt scannet hos dyrlægen - og der var gevinst. Han kunne se 3 hvalpe, så der er sikkert et par stykker mere.


Juli 2010

Så er vores Despa blevet parret med en pragtfuld han fra kennel Ti La Shu i Tyskland. Faderen er Ti La Shu United Magic Colours - også kaldt Nike. Faderen er både tysk, dansk og norsk champion.Så vi håber på hvalpe sidst i august 2010.


Hvis du tror, du er til en til en tibetaner, så kontakt os.


5/8 2008

I dag er hvalpene blevet testet. Det gik rigtig godt. De har ud fra testen et godt temperament. Alle hvalpene er meget lig hinanden i temperament.


27/7 2008

Vores 6 hvalpe er nu godt 6 uger gamle. De trives rigtig godt. Der bliver rigtig leget og tumlet i haven. Hvalpenes storesøster Despå på 9 måneder elsker at lege med dem. De elsker også kontakten med os og med dem, der kommer på besøg for lige at se og kæle lidt med hvalpene.

Da det er så varmt ude på terrasssen har hvalpene fundet ud at lave en hule under en stor busk. Så når de ikke spiser eller leger lægger de sig i en stor klump under busken. Der er dejligt køligt.


13/6 2008

I dag fik Chiwa sit 4. kuld hvalpe, og denne gang var der 3 tæver og 3 hanner, som alle er sunde og raske. Også et stort tillykke til Thaye som nu er blevet far.


9/6 2008

I dette dejlige sommervejr går turen ofte forbi stranden. Vi har lige været ved Aa Strand, og her viste Despa at tibetanere gerne trodser det våde element. Her ses Despa på vej ind mod stranden efter at have svømmet ud efter en stor kæp.

2/6 2008

Den seneste uge havde vi undret sig meget over at Chiwa blev tungere og tungere, da vi tidligere havde fået afgjort at hun ikke var gravid. Vi bestemte os derfor at hun i dag skulle til et ekstra tjek hos dyrlægen. Her viste en ny scanning at hun venter sig 6 hvalpe, så det er jo bare dejligt.


31/5 2008

I dag var der national hundeudstilling i Varde, og hele 4 hvalpe fra vores seneste kuld var med til denne. Tillykke til alle for en ydersts vellykket dag.


12/4 2008

Chiwa blev i dag parret med den skønne Gulgates Kanji Thaye. Hvis alt går vel vil vil der være hvalpe medio juni. Nedenfor ses et dejligt billede af den kun 16 måneder gamle Thaye.

Som om at en parring ikke er en stor nok nyhed i sig selv, så blev Despa i dag kåret som bedste baby i racen og bedste babytæve på en udstilling i Nyborg. Til samme udstilling blev Despas bror, Oskar, bedste babyhan. Stort tillykke til ham!


24/12 2007

Glædelig jul til alle fra Kennel Amazing Chiwa. Alle hvalpene er nu kommet ud til deres nye familier, hvor de kan få holdt deres første jul. Herunder ses det sidste fællesbillede af det dejlige kuld.

8/11 2007

Hvalpene har nu forlængst fordoblet deres vægt og fik i slutningen af sidste uge øjne, som de nu så småt er begyndt at bruge. De øver sig også ofte på at gå, hvilket dog får en til at klukke af grin, da de oftest står på snuden.


20/10 2007

Chiwa fødte i nat fem store sunde hvalpe. Det blev 3 tæver og 2 hanner. Tak til Hanne Mathiasen for hendes store hjælp med at bringe hvalpene til verden. Nedenfor ses et par billeder af hvalpene hvor de kun er et halv døgn gamle. Flere vil blive uploadet til en billedside senere.

 

 Skønne billede fra en Tibetansk Terriers liv

Copyright © All Rights Reserved